Při koupi 2 a více balíčků kávy máte vždy DOPRAVU ZDARMA na výdejní místa v ČR

Máme nejlepšího pražiče v Česku!
10. 10. 2023

Máme nejlepšího pražiče v Česku!

Představujeme vám Josefa Holuba, našeho pražiče, který o víkendu získat titul mistra ČR v prvním Czech Roasters Championship.

Sdílejte

Josef se v konkurenci soutěžících z nejlepších českých pražíren dokázal nejlépe popasovat s úkoly, které na soutěžící čekaly. V první části musel prokázat znalost práce se zeleným zrnem. V několika pokusech se seznámil se soutěžní kávou a před finálním pražením popsal, jak se daná káva bude během pražení chovat a jak bude výsledně chutnat. Byl to náročný třídenní maraton, ale příprava se vyplatila a Pepa své zkušenosti proměnil ve zlatou medaili. Za měsíc nás bude reprezentovat na mistrovství světa v Tchaj-peji.

Rozhovor s Josefem v našem podcastu

Ochutnejte kávu od Josefa

Panama Emporium Espresso

Panama Emporium Espresso

Aktuálně nedostupné
Vaše cena (vč. DPH)
365 Kč
Není skladem

Líbí se vám to? Dostávejte newsletter

Měníme se a s tím i naše obaly

Měníme se a s tím i naše obaly

Přišli jste na náš e-shop a museli zkontrolovat, že jste na správné adrese? Viděli jste neznámé sáčky kávy, a přitom na nich bylo naše logo? Změnili jsme totiž způsob, jakým prezentujeme naše kávy, aby byl pro zákazníky jednoduchý, přehledný a univerzální. Tak si ho pojďme představit.

Přečtěte si více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Během ledna jsme se ohlédli za rokem 2023. Nejdříve nám to nepřišlo, ale v uplynulém roce se toho stalo opravdu hodně. A rádi bychom se o to s vámi podělili a trochu i pochlubili.

Přečtěte si více