Pro předvánoční nákupy vám nabízíme poštovné zdarma při zakoupení 2 a více sáčků kávy.  

Základy přípravy domácího espressa

abyste si i doma udělali espresso jako z (naší) kavárny
Základy přípravy domácího espressa
abyste si i doma udělali espresso jako z (naší) kavárny
2 000 Kč
Cena vč. DPH

Večerní tříhodinový kurz pro všechny nadšence přípravy espressa v domácích podmínkách.

Komu je kurz určen

Kurz jsme připravili pro všechny nadšence do přípravy espressa, kteří berou kávu jako hobby a snaží se docílit nejlepších možných výsledků v domácích podmínkách.

Co se naučíte

Během tříhodinového workshopu se seznámíte se základy přípravy espressa a pěnění mléka. Naučíte se pracovat s mlýnkem, správně používat tamper, nastavit espresso dle daného receptu a analyzovat případné chyby. Dále se budete věnovat správné technice pěnění mléka, abyste dosáhli kvalitních nápojů jako např. macchiato, cappuccino nebo flat white. Krátce si vyzkoušíte i základy latte artu.

S jakými technologiemi budete pracovat

Jelikož je tento workshop založen především na praktickém nácviku, má každý účastník k dispozici vlastní mlýnek, hlavu kávovaru a páru na pěnění. K dispozici jsou jak profesionální (Quality Espresso), tak i domácí kávovary (Rancilio Silvia, Catler ES8012) a mlýnky (Anfim Super Caimano).

Kdo vás bude školit

Všichni školitelé jsou zkušení baristé s několikatelou praxí v oboru, kteří se pravidelně účastní i různých kávových soutěží na národní a světové úrovni. Kurzy jsou pod supervizí autorizovaného trenéra evropské asociace výběrové kávy SCAE pana Jaroslava Tučka.

Workshop je limitovaný 8 místy. Minimální počet účastníků jsou 4 osoby.

Workshop je určen pro všechny kávové nadšence bez nutnosti předchozích znalostí.

Platba za kurz není možná na místě. Použijte prosím platbu kreditní kartou, PayPalem nebo bankovním převodem.

Podrobné informace
LokalitaŠkolicí centrum doubleshot - Křižíkova 105, Praha 8 - Karlín (mapa)
Délka kurzuúterý 17:00 - 20:00 (3 hodiny)
Co je v ceněEspresso a cappuccino hrneček doubleshot, tester tvrdosti vody
Počet účastníků4-8
Potřebné znalostiWorkshop je určen pro všechny kávové nadšence začátečníky bez nutnosti předchozích znalostí
Storno podmínky

Pokud písemně (emailem) stornujete školení týden a více před termínem (nejpozději 8. den před školením), můžete si vybrat jiný termín nebo vám vrátíme peníze zpět.

Při stornování školení v posledním týdnu před školením (1. - 7. den před školením), případně pokud se školení vůbec nezúčastníte, bude uplatněno 100% storno bez náhrady.

StáhnoutVytiskněte si dárkový poukaz v PDF