Vybrali jsme pro vás naše každoroční vánoční bestsellery. Chci je vidět

Kariéra

Jsme pražírna výběrové kávy. Ale nejen to. Také provozujeme dvě kavárny, espresso bar, cukrářství… A máme vlastní kávovou školu, baví nás dělat catering, rádi soutěžíme na kávových soutěžích a jezdíme po světě vybírat naše kávy. Všechno, co děláme, děláme jak nejlépe umíme a pořád se chceme zlepšovat. Sledujeme kávové trendy i zájmy našich zákazníků a hledáme cesty, jak nabídnout vždy ještě o kousek lepší kávu, dort nebo školení. A to všechno proto, že pro nás všechny není káva práce, ale zábava, které se věnujeme v pracovní době.

Kdo všechno je doubleshot

Hlavou doublehotu jsou pořád tři jeho zakladatelé, Kamila, Jarda a Jarda. Tělo tvoří už více než 80 zaměstnanců na desítkách různých pozic. V týmu máme kromě těch očekávaných pražičů, baristů a číšníků také skladníky, cukrářky, lektorku… A k nim máme podle sezóny další brigádníky a pomocníky na mnoha pozicích v pražírně, kavárnách i v cukrárně. Ti všichni nám dávají svůj čas a my věříme, že za ně máme proto odpovědnost. A ta nekončí tím, že jim jednou za měsíc pošleme výplatu.
Kdo všechno je doubleshot

Rozvoj každého člena týmu

Každému, kdo u nás pracuje, chceme dát možnost profesně růst. Zakládáme si u nás na tom, že začínat se má od píky, tedy v případě kavárny třeba od dřezu se špinavým nádobím, ale chceme, aby každý mohl vyrůst. Vzdělávací kurzy, výměnné stáže i cesty po světě při nákupu zelené kávy jsou součástí životopisů našich zaměstnanců. A sice nás jejich odchod vždycky mrzí, ale s hrdostí můžeme říct, že už několik našich bývalých zaměstnanců si se zkušenostmi od nás otevřelo vlastní kavárny a podniky.
Rozvoj každého člena týmu

A i proto pořád hledáme nové členy doubleshotu. Pokud vás zajímá káva, ozvěte se nám! I když jste třeba nenašli pozici přesně pro vás, tak zájem je pro nás důležitější než řádky v životopise!

Aktuálně volné pozice

Produkční pražič/ka kávy
Hledáme produkčního pražiče, který nám pomůže naše kávy upražit tak, že zákazníkům udělá každý šálek naší kávy radost. Pražit budete po boku spoluzakladatele doubleshotu Jardy Hrstky, který má zkušenosti mimo jiné z kanadských pražíren 49th Parallel Coffee Roasters nebo třeba vedle Josefa Holuba, aktuálního 10. nejlepšího pražiče světa v soutěži World Coffee Roasting Championship. Pražíme v Dehtárech u Prahy (takže doporučujeme řidičák a auto) a nabízíme pracovní smlouvu na hlavní pracovní poměr na plný úvazek. A k tomu nabízíme práci v pražírně, kde se toho spoustu naučíte a práce bude pestrá:
  • Budete mít na starost na starost každodenní pražení na naší 60kg IMF pražičce,
  • budete ovládat třídící stroj SOVDA a automatickou baličku,
  • pravidelně budete cuppovat upražené kávy a podílet se na vytváření jejich pražících profilů,
  • budete moci naše nové kávy ochutnávat a v budoucnu vzorky i pražit na vzorkové pražičce Roest.
V doubleshotu si navíc zakládáme na tom, že kdo chce, tomu dáváme možnost a příležitost profesně růst, takže v případě zájmu jsou vám otevřené naše kávové kurzy včetně těch odborných končících SCA certifikací, rádi vám dáme prostor a podporu při kávových soutěžích a můžete s námi pořádat kávové festivaly nebo se jich účastnit po celém světě.
Obsluha v kavárně Místo a Můj šálek kávy
- V našich kavárnách s kompletním servisem se snažíme hostům poskytovat kvalitní servis, tedy milou, ochotnou a informovanou obsluhu. Máme totiž za to, že s kvalitním produktem jde ruku v ruce kvalitní a příjemný servis.
- Pokud tě baví komunikace s hosty, miluješ multitasking, logické uvažování je u tebe automatické, máš v sobě pozitivní energii, která tě jen tak neopouští, bude to místo pro tebe.
- Přiznáváme, často je to náročné, ale nabízíme práci na plný úvazek, hrozně moc tě toho naučíme a čeká tě skvělý kolektiv a všechny běžné zaměstnanecké výhody.
- A pokud tě káva baví, zajímá a jsi ochotný nebo ochotná se v ní vzdělávat pod naším vedením, cesta za kávovar bude docela rychlá.
Chci se přihlásit