Jste si jisti, že chcete provést tuto operaci?
Při koupi 2 a více balíčků kávy máte vždy DOPRAVU ZDARMA na výdejní místa v ČR
Máme velkou radost! Kamila z naší kavárny Můj šálek kávy uplynulý víkend vyhrála mistrovství ČR v přípravě filtrované kávy. A bude nás proto za 2 měsíce reprezentovat v Aténách na mistrovství světa.
Kamča používala Tricolate, který patří mezi tzv. “no bypass” metody. Veškerá voda teče skrze kompaktní vrstvu kávy. To umožňuje jednoduše a rovnoměrně vyextrahovat z vaší kávy maximum.
Zkuste pro zvýšení čistoty šálku rozlámat zrna v mlýnku na velmi hrubém mletí a vyfoukat zbytky pergamenové slupky. Takto očištěná zrnka znovu namelte na požadovanou hrubost. Vodu zvolte s nízkým obsahem rozpuštěných látek (např. Cristaline)
Tento díl je pro každého, kdo chce nakouknout pod pokličku nejlepších baristů nebo se chystá na soutěž. Ondřej si povídal s vítězem Baristy roku 2023, Denisem Kramářem, a vicemistryní Kateřinou Myškovou. Tolik tipů jste na jednom místě ještě neslyšeli.
Přečtěte si víceJste si jisti, že chcete provést tuto operaci?