Při koupi 2 a více balíčků kávy máte vždy DOPRAVU ZDARMA na výdejní místa v ČR

Měníme se a s tím i naše obaly
18. 2. 2024

Měníme se a s tím i naše obaly

Přišli jste na náš e-shop a museli zkontrolovat, že jste na správné adrese? Viděli jste neznámé sáčky kávy, a přitom na nich bylo naše logo? Změnili jsme totiž způsob, jakým prezentujeme naše kávy, aby byl pro zákazníky jednoduchý, přehledný a univerzální. Tak si ho pojďme představit.

Sdílejte

Na začátek hlavní sdělení: Naše kávy zůstávají přesně takové, jako je znáte a měníme jenom to, jak si je můžete vybrat. Nové sáčky vám totiž na první pohled řeknou, jaká káva vám nejspíše bude chutnat.

Barvy = Chuť

Zrušili jsme označování chuťovými deskriptory a nahradili je jednoduše barvami!
Chuťové deskriptory jsou možná ve světě kávy běžné, ale my jsme vysledovali, že zákazníci stejně neřeší, jestli si dají radši borůvky nebo jahody, ale mají chuťové preference spíše podle obecného typu chuti.
Proto nově kávy řadíme do tří chuťových skupin a každá má svou barvu:

Víme, že naši zákazníci se většinou dělí na tyhle tři skupiny, tak proč si výběr komplikovat? Kdyby vás přeci jen zajímalo více o tom, jak daná káva chutná a proč jsme ji vybrali, najdete popisek na stránce dané kávy.

Názvy

Nově jak u filtru, tak u espressa najdete tři kategorie káv.

U filtru najdete v nabídce úplnou novinku - Flirt. To je směs, kterou můžete pít každý den a je takovým vstupem do výběrové kávy s chutí, která je příjemná a nekomplikovaná.

Ve Farm se schovávají všechny naše jednodruhové kávy na filtr dosud označované jmény farem nebo farmářů (jejich jména samozřejmě zůstávají, jen se přesunuly do rohu).

A na nejvyšším stupínku co se týče kvality jsou i nadále speciální limitované edice vzácných káv.
Paralelně fungují kávy na espresso. Směs Start z naší nabídky už znáte a stejně jako Flirt u filtru je Start vstupní brána do výběrového espressa.

Na stejné úrovni jako Farm je v espresso variantě Era. Do tohoto názvu se převlékl náš tradiční Tam Dem, espresso směs, kterou si dáváte i v kavárnách, zkrátka naše vlajková loď.

A na nejvyšším stupínku co se týče kvality je jednodruhové espresso, kterému nově říkáme Extra.

Textově možná složité, ale jediný pohled na obrázek to vysvětlí. To je celá filosofie našich obalů - “pochopit to na první pohled”. A nebojte, nabídku káv jsme nezúžili, jen je najdete pod méně názvy!

Všechny změny jsme dělali pro to, abyste se při nákupu co nejjednodušeji strefili a koupili kávu chuti, kterou máte rádi. Žádné podrobnosti nezmizely. Informace, jako název farmy, odrůda a zpracování, teď najdete na zadní etiketě.

Tak už víte, po které sáhnete?

Líbí se vám to? Dostávejte newsletter

Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Během ledna jsme se ohlédli za rokem 2023. Nejdříve nám to nepřišlo, ale v uplynulém roce se toho stalo opravdu hodně. A rádi bychom se o to s vámi podělili a trochu i pochlubili.

Přečtěte si více
Keňa - cesta za novým partnerstvím

Keňa - cesta za novým partnerstvím

Začátkem prosince se Ondřej vydal do Keni, kam pravidelně jezdíme až na jaře. Důvodem tentokrát byla začínající spolupráce s paní Helen Gichohi, od které jsme měli v nabídce kávu z její farmy Ngoe. Kávu z této farmy jsme nakoupili (a následně farmu navštívili) skrze Vavu Angwenyi.

Přečtěte si více