Při koupi 2 a více balíčků kávy máte vždy DOPRAVU ZDARMA na výdejní místa v ČR

Podcast: Na kávě s Michalem Molčanem
1. 5. 2020

Podcast: Na kávě s Michalem Molčanem

Michal je zakladatel Standart magazínu, který můžete potkat takméř v každé kavárně a vychází v současné době ve 4 jazykových mutacích (československá, ruská , japonská a anglická). Pořadatel kávových festivalů a člen výboru slovenského SCA. Letos byl zařazen do výběru 30 pod 30 slovenského Forbesu.

Sdílejte
Probrali jsme dopodrobna celé pozadí Standartu. Jak se pracuje v týmu 8 lidí ze 7 zemí světa v 5 časových pásmech. Co byla úskalí na začátku a kam po 5 letech magazín směřuje. Jaká jsou specifika různých trhů a jak se jim přizpůsobuje obsah. Naťukli jsme i redesign, který přijde s novým číslem.  Michal by rád podpořil i odborné školy, které jsou z našeho pohledu důležité. V dnešní době člověk naráží v pohostinství na lidi, kterým někdy bohužel chybí základy servisu.  Jaké jsou Michalovy oblíbené kavárny? Kromě Šálku je to Záhir v Nitre a Fuglen v Tokiu. A nakonec naše oblíbené téma. Čo robí Michal keď nerobí.  Příjemný poslech

Líbí se vám to? Dostávejte newsletter

Měníme se a s tím i naše obaly

Měníme se a s tím i naše obaly

Přišli jste na náš e-shop a museli zkontrolovat, že jste na správné adrese? Viděli jste neznámé sáčky kávy, a přitom na nich bylo naše logo? Změnili jsme totiž způsob, jakým prezentujeme naše kávy, aby byl pro zákazníky jednoduchý, přehledný a univerzální. Tak si ho pojďme představit.

Přečtěte si více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Během ledna jsme se ohlédli za rokem 2023. Nejdříve nám to nepřišlo, ale v uplynulém roce se toho stalo opravdu hodně. A rádi bychom se o to s vámi podělili a trochu i pochlubili.

Přečtěte si více