Při koupi 2 a více balíčků kávy máte vždy DOPRAVU ZDARMA na výdejní místa v ČR

Podcast #52: Na kávě s Jíťou Milotovou Ekartovou, InConexus, Kolumbie
13. 9. 2020

Podcast #52: Na kávě s Jíťou Milotovou Ekartovou, InConexus, Kolumbie

Jíťa se přes různá angažmá v kávovém světě dostala až do kolumbijské exportérské společnosti InConexus, od které jsme letos měli skvělý růžový bourbon z farmy La Loma. Jíťa zde má na starost širokou škálu činností - od práce na projektech se samotnými farmáři, přes marketing, až po udržovaní kontaktu s pražírnami.

Sdílejte

Povídali jsme si o specifikách různých regionů, o práci s producenty, o ženách v kávovém byznysu, o trendech ve zpracování a odrůdách nebo třeba problematice stárnoucí populace kávových producentů v Kolumbii. Nechyběla ani tradiční otázka: Čo robí, keď nerobí.

Pokud jste neslyšeli náš předchozí rozhovor o Kolumbii s Terkou Prejdovou, určitě se k němu vraťte. Budete tak mít podrobný pohled do produkce kávy.

Přejeme příjemný poslech

Líbí se vám to? Dostávejte newsletter

Měníme se a s tím i naše obaly

Měníme se a s tím i naše obaly

Přišli jste na náš e-shop a museli zkontrolovat, že jste na správné adrese? Viděli jste neznámé sáčky kávy, a přitom na nich bylo naše logo? Změnili jsme totiž způsob, jakým prezentujeme naše kávy, aby byl pro zákazníky jednoduchý, přehledný a univerzální. Tak si ho pojďme představit.

Přečtěte si více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Během ledna jsme se ohlédli za rokem 2023. Nejdříve nám to nepřišlo, ale v uplynulém roce se toho stalo opravdu hodně. A rádi bychom se o to s vámi podělili a trochu i pochlubili.

Přečtěte si více