Při koupi 2 a více balíčků kávy máte vždy DOPRAVU ZDARMA na výdejní místa v ČR

Podcast: Barista roku 2023 s Denisem a Kateřinou
25. 4. 2023

Podcast: Barista roku 2023 s Denisem a Kateřinou

Tento díl je pro každého, kdo chce nakouknout pod pokličku nejlepších baristů nebo se chystá na soutěž. Ondřej si povídal s vítězem Baristy roku 2023, Denisem Kramářem, a vicemistryní Kateřinou Myškovou. Tolik tipů jste na jednom místě ještě neslyšeli.

Sdílejte

Dozvíte se, jaké si kladou cíle do soutěže, jak postupují při přípravě na soutěž, při výběru kávy a při vymýšlení tématu prezentace. Proč Agnieszka Rojewska vyhrává tolik šampionátů a kde se inspirují při tvorbě signature drinků. Probereme důležitost týmu, zázemí pražírny a roli trenéra. Co se letos Denisovi fakt nepovedlo a jak se popasovat s chybami. Stagnuje World Barista Championship? Kolik stojí příprava na MS a jakou kávu si na něj Denis vybral?


Příjemný poslech.

Líbí se vám to? Dostávejte newsletter

Měníme se a s tím i naše obaly

Měníme se a s tím i naše obaly

Přišli jste na náš e-shop a museli zkontrolovat, že jste na správné adrese? Viděli jste neznámé sáčky kávy, a přitom na nich bylo naše logo? Změnili jsme totiž způsob, jakým prezentujeme naše kávy, aby byl pro zákazníky jednoduchý, přehledný a univerzální. Tak si ho pojďme představit.

Přečtěte si více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Během ledna jsme se ohlédli za rokem 2023. Nejdříve nám to nepřišlo, ale v uplynulém roce se toho stalo opravdu hodně. A rádi bychom se o to s vámi podělili a trochu i pochlubili.

Přečtěte si více