Při koupi 2 a více balíčků kávy máte vždy DOPRAVU ZDARMA na výdejní místa v ČR

Přechod na 1 kg sáčky pro kavárny
28. 3. 2023

Přechod na 1 kg sáčky pro kavárny

Jsme nadšeni z našeho nového přírůstku do vybavení pražírny. Pořizujeme si automatickou baličku sáčků. To nám urychlí práci v pražírně a budeme tak vaší kávu expedovat ještě rychleji. Zároveň se tak budeme moci soustředit více na samotnou produkci kávy a ulevíme zdraví našich kolegů.

Sdílejte

Konec 2,5 kg sáčků

Po velkém zvažování nám s baličkou však ubyde 2,5 kg balení. Rozhodli jsme se jít cestou pouze zip-lock sáčků, které znáte z našich maloobchodních balení. Budete moci nově objednávat balení po 1 kg nebo 300 g. Tyto sáčky totiž udržují kávu déle ve špičkové kondici a lépe se s nimi manipuluje. Už nebude stávat, že byste museli ochutnávat, zda už káva není otevřená příliš dlouho a zda to nemá vliv na její chuť, protože kilovky budou mít rychlejší obrátku.

Naším cílem je produkovat tu nejlepší možnou kávu a zároň dbát na zdraví našich zaměstnanců. Náš nový balicí stroj nám pomáhá dosáhnout obou těchto cílů.

Tak doufáme, že vám změna bude vyhovovat. Navíc, Ondra dodává, že po kilech se to při inventuře lépe počítá. ;)

PS: Hledáme pro vás možnost velkého vratného balení, které udrží kávu čerstvou a zároveň bude vyhovovat hygienickým normám.

Líbí se vám to? Dostávejte newsletter

Měníme se a s tím i naše obaly

Měníme se a s tím i naše obaly

Přišli jste na náš e-shop a museli zkontrolovat, že jste na správné adrese? Viděli jste neznámé sáčky kávy, a přitom na nich bylo naše logo? Změnili jsme totiž způsob, jakým prezentujeme naše kávy, aby byl pro zákazníky jednoduchý, přehledný a univerzální. Tak si ho pojďme představit.

Přečtěte si více
Ohlédnutí za rokem 2023

Ohlédnutí za rokem 2023

Během ledna jsme se ohlédli za rokem 2023. Nejdříve nám to nepřišlo, ale v uplynulém roce se toho stalo opravdu hodně. A rádi bychom se o to s vámi podělili a trochu i pochlubili.

Přečtěte si více