Při koupi 2 a více balíčků kávy máte vždy DOPRAVU ZDARMA na výdejní místa v ČR

Přechod na 1 kg sáčky pro kavárny
28. 3. 2023

Přechod na 1 kg sáčky pro kavárny

Jsme nadšeni z našeho nového přírůstku do vybavení pražírny. Pořizujeme si automatickou baličku sáčků. To nám urychlí práci v pražírně a budeme tak vaší kávu expedovat ještě rychleji. Zároveň se tak budeme moci soustředit více na samotnou produkci kávy a ulevíme zdraví našich kolegů.

Sdílejte

Konec 2,5 kg sáčků

Po velkém zvažování nám s baličkou však ubyde 2,5 kg balení. Rozhodli jsme se jít cestou pouze zip-lock sáčků, které znáte z našich maloobchodních balení. Budete moci nově objednávat balení po 1 kg nebo 300 g. Tyto sáčky totiž udržují kávu déle ve špičkové kondici a lépe se s nimi manipuluje. Už nebude stávat, že byste museli ochutnávat, zda už káva není otevřená příliš dlouho a zda to nemá vliv na její chuť, protože kilovky budou mít rychlejší obrátku.

Naším cílem je produkovat tu nejlepší možnou kávu a zároň dbát na zdraví našich zaměstnanců. Náš nový balicí stroj nám pomáhá dosáhnout obou těchto cílů.

Tak doufáme, že vám změna bude vyhovovat. Navíc, Ondra dodává, že po kilech se to při inventuře lépe počítá. ;)

PS: Hledáme pro vás možnost velkého vratného balení, které udrží kávu čerstvou a zároveň bude vyhovovat hygienickým normám.

Líbí se vám to? Dostávejte newsletter

Návštěva Bolívie: úžasné kávy v nestabilním prostředí

Návštěva Bolívie: úžasné kávy v nestabilním prostředí

Situace v Bolívii nebyla letos tak dramatická jako v Brazílii, alespoň tedy z pohledu klimatického. Naopak politicky se Bolívie pomalu řítí do stejné situace, ve které se nachází Venezuela nebo z pěstitelských zemí třeba Etiopie.

Přečtěte si více
Návštěva Brazílie: obava o budoucnost kávy

Návštěva Brazílie: obava o budoucnost kávy

Na letošní návštěvu a výběr káv v Brazílii a Bolívii jsme se vydali o měsíc dříve než obvykle. Hlavním důvodem byly brzké sklizně a také lehká nervozita z nové regulace EUDR (European Union Deforestation Regulation), která se nás jako přímých importérů kávy od letošního prosince týká.

Přečtěte si více