Příručka profesionálního baristy

Příručka profesionálního baristy
550 Kč
Není skladem

Odborný průvodce přípravou kávy a čaje od americké legendy Scotta Rao.

Nutnost pro každého, kdo to s kávou myslí vážně

Na 100 stranách Scott popisuje praktické, exaktní a několika desítkami let zkušeností prověřené informace o přípravě kávy v komerčním i domácím prostředí. Autor se věnuje espressu, filtrované kávě, ale i problematice mletí a vodě.

Scott doporučuje plastovou V60

Hario V60 Drip Dekanter
Hario V60 Drip Dekanter
550 Kč
Hario bambusové míchátko
Hario bambusové míchátko
95 Kč

Související produkty

Start

Základní směs na espresso
310 Kč
Přejít do detailu

Era

Vlajkové espresso
340 Kč
Přejít do detailu

Extra

Funky jednodruhové espresso
410 Kč
Přejít do detailu

Decaf Espresso

Bezkofeinové espresso
365 Kč
Přejít do detailu