Hario Vacuum Pot TCA-3
Efektní metoda přípravy filtrované kávy nepřestává uvádět v úžas její milovníky ani po 200 letech své existence. Hario TCA-3 je díky své preciznosti a použitým materiálům nejprodávanějším vacuum potem současnosti.
Alchymie, laboratorní experiment nebo geniálně jednoduchý způsob jak připravit čistou a chutnou kávu? Pro nás je to od každého trochu. vacuum pot, chcete-li vakuový kávovar nebo tzv. sifon, je vždy středem pozornosti. Dvě spojené skleněné nádoby s filtrem z bavlny nebo papíru využívají základního fyzikálního pravidla o rozpínavosti plynů. Zahřátá voda stoupá vzhůru do horní baňky, kde se smísí s namletou kávou a po ukončení extrakce je podtlakem hnána přes filtr zpět do spodní nádoby. Výsledkem je čistá a delikátní káva a spousty užaslých výrazů v tvářích přihlížejících.
Balení obsahuje:
- Bavlněný filtr
- Hořák na technický líh (líh není součástí balení)
Podrobný návod přípravy, historii a video najdete na stránkách www.vacuumpot.cz
Na našem kávovém blogu si můžete přečíst článek o historii Vacuum Potu a tzv. Vídeňského kávovaru.
Producent | Hario (Japonsko) |
---|---|
EAN | 4977642503113 |
Materiál | Sklo |
Barva | Ne |
Obsah | cca 350 ml |
Rozměry balení | 50 (d) x 70(š) x 400(v) mm |
Stáhnout | Brožurka přípravy kávy |
